Dr Che Muhaya Haji Mohamad Ophthalmologist Eye Surgeon

Dr Che Muhaya Haji Mohamad Ophthalmologist Eye Surgeon

Prof muhaya is an eye specialist. not a psychologist islamic scholar marriage counselor a professor of sociology or human behaviour. but our society gave her the platform & money to speak on everything cause we have an obsession with feel good motivational speakers — adilla azam (@adillaazam) june 9, 2021. Prof muhaya elearning merupakan platform pembelajaran secara online. The video was also published on her channel prof muhaya tv on 6th february 2021 with the title “antara cinta dan cita cita”. muhaya said the live video was done to address questions from kk talib and comments on facebook about women who are facing the dilemma of juggling career goals, love and family. “technically, it is an old video. Motivational speaker dr muhaya deletes video telling women to 'act dumb' to land a man. petaling jaya: a motivational speaker has deleted her video in which she offered tips to single, unmarried. Pmc plus 6, adalah singkatan daripada prof muhaya circle. manakala plus 6 adalah berdasarkan 6 momentum spektrum jiwa, yang mengukur kadar kesedaran emosi seseorang. ianya adalah proses ‘coaching’ 6 momentum spektrum jiwa ini bersama bonda prof muhaya untuk tempoh kira kira 90 hari 3 bulan.

Koleksi Ceramah Agama Ceramah Prof Dr Muhaya

Koleksi Ceramah Agama Ceramah Prof Dr Muhaya

17 lessons 00:00:00 hours english advanced. rm777. 5. 8 ratings. healing with bonda admin pmc. sesi healing bersama prof muhaya. 16 lessons 00:00:00 hours english beginner. rm7000. 5. Antara punca stress apabila kita sibuk nak perbaiki orang lain, tapi tak mahu perbaiki diri sendiri. apabila dia cuba nak ubah orang tapi orang tak mahu ikut dia jadi marah pula. ingatlah kita nak. Datuk professor dr muhaya mohamad has deleted a video of her advising women that they should "act dumb" in order to find a spouse after receiving backlash on social media malay mail reported yesterday, 9 june, that the eye specialist and motivational speaker deleted the controversial video titled.

Koleksi Ceramah Agama Ceramah Prof Dr Muhaya

Koleksi Ceramah Agama Ceramah Prof Dr Muhaya

Ctee S Page Pengalaman Relex Smile Di Prof Muhaya Lasik

Ctee S Page Pengalaman Relex Smile Di Prof Muhaya Lasik

[live] Bahagia Seadanya Live Eksklusif Bersama Siti Nordiana

assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. alhamdulillah, segala puji bagi allah s.w.t, selawat dan salam ke atas junjungan besar nabi muhammad assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. alhamdulillah, segala puji bagi allah s.w.t, selawat dan salam ke atas junjungan besar nabi muhammad assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. alhamdulillah, segala puji bagi allah s.w.t, selawat dan salam ke atas junjungan besar nabi muhammad usah bajet baguslah you all ” dikec4m lagi, prof muhaya krltik wanita bekerjaya dan berpendidikan #profmuhaya #wanitaberkerjaya #netizen. profmuhaya #tvartis #mkmedia terkini! sekali lg prof muhaya di kecam netizan mengenai video seolah merendahkan wanita berkerjaya ni bukan first time kan? doakan yang terbaik buat mereka ya. source & credit ⤵ pictures & video : instagram background music : audio library hi bodobodo #viral #profmuhaya. throwback macam mana nak buat hidup jadi sangat best? prof muhaya 2018 . boleh ke kita jalani hidup ini dengan sangat best walau apa pun yang berlaku? sharing prof. muhaya pasal jodoh membuatkan prof. terus viral. apa kisahnya? jom sembang.

Related image with prof muhaya

Related image with prof muhaya

Prof Muhaya